Hem » Nyheter » NUGEN erbjuder oöverträffade insticksprogram för ljudpost för musik- och TV-projekt

NUGEN erbjuder oöverträffade insticksprogram för ljudpost för musik- och TV-projekt


Varna mig

LOS ANGELES, NOVEMBER 7, 2019 - Som det översta ljudredigeringsprogramvaran för tv- och musikblandare och producenter runt om i världen har NUGEN Audio fått betydande ryktet i hela branschen. När Mix Engineer Jorel Corpus fick en kopia av företagets producentpaket vid ett evenemang kring GRAMMY: er, insåg han snart att det var det perfekta komplementet till hans befintliga arbetsflöde för hans sortiment av musik- och TV-projekt.

Corpus förklarar att innan han mottog programvaran hade han hört fantastiska saker om NUGEN och efter att han hade använt plugin-programmen insåg han snabbt hela bredden av lösningens fördelar. "Många branschvänner och kollegor som jag litar på använder NUGEN," säger han. ”Jag hade velat använda företagets lösningar ett tag, så när jag fick Producer-paketet var det perfekt tidpunkt. Så snart jag började använda NUGEN kände jag mig mer säker. Jag använder Visualizer audio plug-in när klienter skickar mig filer för att omedelbart analysera om signalen är i mono eller stereo. Detta organiserar mina resurser och effektiviserar mitt arbetsflöde bättre. Jag använder också Stereoizer och Stereoplacer-verktygen regelbundet. ”

Förutom de plugin-program som finns i Producer-paketet har Corpus sedan förvärvat NUGENs Loudness Toolkit med VisLM-högtalarmätare, vilket hjälper honom att förbli kompatibel när han arbetar på en rad TV- och video-on-demand-projekt. "Jag har funnit att ISL-stereobegränsaren fungerar bra med VisLM-ljudstyrkan", tillägger han. ”ISL ger mycket transparent True Peak-begränsning för allt stereo- och monoinnehåll. Tidigare, med konkurrerande produkter, skulle jag oroa mig för att följa. Med NUGEN tänker du inte ens på det. Genom att använda NUGEN-plugin-moduler kan jag göra Netflix, Amazon Prime eller tv-leveranser som har ett hårt hårdhetskrav mycket enkelt. ”

Sedan NUGEN-programvaran införlivades i sitt arbetsflöde har Corpus befunnit sig ersätta de plug-ins som han tidigare använde. "Även om du har liknande verktyg som gör samma jobb, tänker du på att använda lösningen av högre kvalitet", säger han. ”Jag ser NUGEN-programvaran som ett sista lager i mina produktioner. När jag vill se till att vad jag gör är kompatibelt, kommer jag att använda NUGEN. ”

Förutom sina produkter är Corpus också mycket nöjd med den service och support han får från NUGEN Audio-teamet. "NUGEN har ett stort rykte, och interaktionen jag har med dem varje gång jag behöver nå ut är underbar," fortsätter han. ”Det är väldigt betryggande att veta att NUGEN verkligen hjälper människor, som jag själv, som arbetar i den här galna branschen. Deras produkter gör processen att göra våra jobb enklare och ger oss mindre att tänka och oroa oss för. Det är fantastiskt att veta att vi har en bra lagkamrat i vårt hörn. ”

Corpus är en Grammy- och Emmy-certifierad Billboard #1 tilldelades musikproducent, ljudtekniker och musikalartist som är känd för sitt arbete i USA och Asien, med koncerner Brandy, Tyrese, Boyz II Men, JJ Lin, GEM och Disney. På tv-produktionssidan inkluderar hans poäng Vårt Snöig dag på Amazon prime och Familjstil, en Asia-foodie-show släppt under Justin Lins YOMYOMF och Warner Bros. Stage 13 Platfrom ,; samt en rad projekt för Windy-filmer, en kreativ produktionsbyrå som nyligen vann ett AdWeek ARC-pris. Han arbetar också med Indie Pop Films, ett fullserviceliv med live-action och stop-motion-animationsproduktionshus vars arbete har vunnit priser vid och valts ut för internationella filmfestivaler.

Information om NUGEN Producer-paketet, tillsammans med NUGEN Audios kompletta produktfamilj, finns tillgänglig på www.nugenaudio.com. För alla andra frågor, vänligen maila [E skyddas].

Om NUGEN Audio

NUGEN Audio är en tillverkare av innovativa och intuitiva professionella ljudverktyg som tillhandahåller sändnings- och efterproduktionsindustrins mest avancerade lösningar för surrounduppmixning och end-to-end-ljudstyrning, mätning och korrigering från innehållsförvärv till spelning. Reflektera den verkliga produktionsupplevelsen hos NUGEN Audio designteamet, gör företagets produkter det enklare att leverera högkvalitativt ljud med hög kvalitet samtidigt som du sparar tid, minskar kostnaderna och bevarar kreativ processen. NUGEN Audio verktyg för ljudanalys, ljudmätning, blandning / mastering och spårning används av världens främsta namn i sändning, efterproduktion och musikproduktion. För mer information besök www.nugenaudio.com.

Alla varumärken som visas här är deras respektive ägares egendom.

Följ NUGEN Audio:
www.facebook.com/nugenaudio
twitter.com/NUGENAudio


Varna mig